fredag 21. august 2015

Rompers dilla

Når vi ventet på ulldotten strikket jeg en del romperser. På den lokale garnbutikken falt jeg pladask for en nydelig blåfarge i tynn merino fra sandnes, kan vel si at jeg innså at jeg har et garnproblem. Noen nøster måtte bli med hjem og rompers ble strikket, nydelig er den men ulldotten er jente så denne blir lagret fint i gavekurven.Mønsteret er fra sandnesgarn og jeg strikket 0-3mnd. Garnet er ganske nytt og jeg anbefaler det gjerne videre, godt å strikke med og veldig fine farger. Det må også nevnes at det er veldig likt den billigere typen drops babymerino, forskjellen er nok fargene og vi takke ikke nei til nye fargenyanser :)


Kjøpte heldigvis nok garn så ble både skjørt til toåringen og kjole til lillesøsteren, blå til jenter er så fint. Satser på å komme sterkere tilbake når høsten setter inn og få vist frem alt som er kommet seg av pinnene. For tiden nyter vi at sommeren endelig har valgt å vise sin gode side og fyller på årets kvote med grillmat og bading.


Stine

6 kommentarer:

 1. Det ble en søt romper eller kortbukse som det het før i tida. Da var det helt vanlig å strikke slike bukser tii et sett med jakke, lue og sokker. Lekkert både i blått og rosa.

  God helg fra Ingunn

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 3. Så nydelig du strikker.
  Mye fint på siden din.

  SvarSlett
 4. Veldig fin farge! Praktisk å ha noe liggende i gavekurven!

  SvarSlett
 5. Nydelig shorts og den fargen er en favoritt!

  SvarSlett

Takker for alle som tar seg tid til å kommentere <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...