tirsdag 21. juli 2015

Hva skal du ha? en baby..


Her strikkes det og ferieres om hverandre, lite nye bilder å vise frem så da kommer litt fra lillesøsters garderobe som ikke er kommet på bloggen enda. Det er forskjell å strikke til en baby og en gutt eller jente. Siden vi ikke ville vite om ulldotten var en gutt eller jente så måtte hentesettet ha litt nøytralt tilbehør.


Jeg prøvde meg på nytt med luen, den første jeg strikket fra boken myk start ble alt for stor. Denne er strikket etter mønsteret til nøstebarne som jeg vet passer men med strukturmønsteret til myk start luen som jeg synes gir den litt ekstra og ikke bare riller. 14 gram blackhill høylandsull.


Baby sokkene er fra myk start boken og er en favoritt her i huset. Strikket 0-3mnd men gjorde den litt mindre så ikke ulldotten skulle drukne i dem den første tiden. Fordelen med å strikke selv er at en ikke trenger å vokse i alt. 15 gram blackhill høylandsull.

Ullpappens genser er ferdig, bare ikke fotografert så nå har jeg begynt strikkingen på genseren til 2åringen. Siden det går fort på pinne nr 4,5 planlegges nye prosjekter i hodet, gode tanker ;)

Stine

5 kommentarer:

 1. Herlige små babyplagg♡
  Strikking og ferie høres bra ut:) Blir spennende å se hva mer som dukker opp her hos deg:)

  SvarSlett
 2. Så lekre små plagg ! De gjør nok lykken .

  SvarSlett
 3. Så søtt! Jeg jobber med en del små barselsgaver nå og dette var et godt tips:)

  SvarSlett

Takker for alle som tar seg tid til å kommentere <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...