onsdag 27. mai 2015

På snurr nr.2

Her er andre snurreskjørtet fra nøstebarna sin nye bok ferdig i 2015. Det første rosa er mye brukt og det var like greit å legge opp til et nytt. Denne gangen i høylandsull fra Blackhill, 63 gram gir et lett luftig og snurrbart skjørt og en fornøyd frøken.  Jeg la opp til 0-1år og strikket lengden til ca 2år, det forrige ble fort stort og måtte sy inn strikk, jeg gav skjørtet en "prøveperiode" før jeg la det ut på bloggen for å se om justeringene var gode nok.....


Og det er de ikke, skjørtet holder bedre oppe enn det første men etter litt bruk videre det seg sakte men sikkert utover. Det holder oppe enda og hun greier fint å bruke det, det siger bare litt enkelte ganger. Såååå neste skjørt, ja det må nok bli ett til for disse er gode, det må enten ha knyting eller så må jeg gå inn enda mer på maskene, tiden får vise hva det blir.


For nå har toåringen rikelig med kjoler og skjørt i garderoben, det som imellomtiden har begynt å krympe er genser og jakkehaugen, hun vokser! Trodde de sa unger hadde en pause innimellom i dette høydestyret? Genserne som ble strikket i høst er begynt å krype oppover armene og magen, og med egen strikkefabrikk kan ikke slikt skje ;)

Selv med feber kan en pynte seg litt på bergenstur...

Ullbesto er satt på saken så det drypper heldigvis inn litt fra den kanten også, i egen kurv har det snikt seg frem et grønt jakkeprosjekt på pinnene, nettopp lagt opp så spennende å se hvor lang tid det tar før jakken er ferdig, må gi noen strikketimer til ullpappaens genser også, så var det denne bursdagsgaven til en ullvenn! Egentlig var det genser hun trenger mest, men det får bli neste strikk for denne jakken skrek etter å bli strikket!


Stine


1 kommentar:

  1. Så koselig skjørt! Jeg er veldig glad i den bok... mye fint. Ja, det er en hel jobb å holde tritt med strikking når småbarna skyter i været!

    SvarSlett

Takker for alle som tar seg tid til å kommentere <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...