onsdag 6. mai 2015

Foldeskjørt til en ullvenn


En liten venn fyller 2år og litt av bursdagsgaven ble i år av den ullende varianten, et foldeskjørt fra strikk til smårollinger. Denne boken er blitt mye brukt av meg i det siste, rart med det hvordan en strikkebok kan ligge leeeeenge uten å bli åpnet og når en først åpner så strikker en gjerne både to og tre plagg. Veldig vanlig her i huset.


 2åringen lurte fler ganger på om jeg strikket til henne og ble lettere fornærmet når jeg sa at et var til venninnen. Heldigvis går slikt fort over og satser på at ullvennen vår liker og får bruk for et lite danseskjørt.


Strikket skjørtet i rubin fra gjestal så dette er prosjekt av de vellagrede nøstene, nå inneholder lageret 115gram mindre og vi er en gave rikere. Fulgte oppskriften for 1-2år siden skjørt ofte er vide nok og siden frøkenen som skal få den ikke er av samme høydemål som 2åringen la jeg ikke på noe mer på lengden heller. Jeg liker å gi gaver i nøytrale farger som passer til alt en har av klær og spesielt når det er snakk om plagg der strømpebuksene skal vise, dette passer like godt til ensfarget, striper eller prikkete bein  ;)

Hipp hurra for venninnen vår!

Stine

7 kommentarer:

 1. Flott skjørt!
  Jeg har også boken og har sett på mønsteret. Total mangel på små frøkner gjør at det fremdeles står på listen over strikkerier som frister men det spørs hvor lenge.....

  SvarSlett
 2. Kjempefint skjørt! Mottageren her blir sikkert kjempefotnøyd :)

  SvarSlett
 3. Kjempefint! Veldig kjekt med nøytrale farger, helt enig med deg! Her er det bare å finne frem den fineste strømpebuksa og danse i vei;)
  God helg!:)

  SvarSlett
 4. Dette var fint! Heldige hun som får foldeskjørt i gave :)

  SvarSlett
 5. Kjempefint, flott gave! Du er jammen flink til å strikke til andre!

  SvarSlett
 6. Det var helt fantastisk fint!! Sinnsykt flott arbeid :)

  SvarSlett

Takker for alle som tar seg tid til å kommentere <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...