søndag 15. mars 2015

Når en liten mus skal ut å gå..

Garnet som ullpappen hadde med hjem måtte prøves og et snurreskjørt fra nøstebarna sin nye bok kom fort på listen når jeg bladde gjennom boken.


For skjørte kan en snurre med, ettåringen har prøvd opp til flere ganger. En av de tingene en vist fanger opp ved å gå på blandet avd i bhg er at store jente snurrer på skjørtene og det er veldig viktig, i alle fall hvis du er ettår (nesten to) og ser opp til de på fire...


Når karneval stod på programmet i barnehagen og ettåringen egentlig ikke har så mange meninger på det området så ble hun en liten dansemus. Jeg får vel nok av år der ønsker om div kostymer kommer susende. Vi syntes i alle fall at hun var den søteste dansemusen vi har sett, og ullprinsessen var kjempe fornøyd med både ører, hale, nese og snurre-muligheter.


En lettvekter på 46 gram holst supersoft i størrelse 2 år. Har planer om et til men da skal jeg strikke vidden til 1 år og lengden til 2år, dette skjørtet utvidet seg fort og måtte rett i med strikk. Noen som har erfaring med de andre størrelsene i denne boken? Vet at i den første boken er plaggene vide og korte, er det likt her også?


Stine

7 kommentarer:

 1. For en skjønn dansemus :)
  Det er vel ofte sånn at ribbestrikk ikke er stramt nok til å holde klesplagg oppe, i hvert fall ikke når de er strikket i tynn ull. Så det var nok lurt med strikk :)

  SvarSlett
 2. Det var en veldig søt, liten dansemus! :)

  SvarSlett
 3. Åååå, for en søt, liten mus *smelt*

  SvarSlett
 4. Så flott det var på ei skjønn lita muse prinsesse!

  SvarSlett
 5. Det er den søteste musa jeg har sett♥♥ Og det søteste lille danseskjørtet:)

  SvarSlett
 6. Fint skjørt på en fin jente! Mannen er jammen flink til å velde farger! :-)

  SvarSlett

Takker for alle som tar seg tid til å kommentere <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...