søndag 17. august 2014

Barselgave til en ny venn


Det er mange små venner som kommer inn i familie og venners liv om dagen, denne gangen er det en venninne av ullpappaen som har fått seg en liten prins. Små prinser trener ull nå når vinteren kommer. Jeg begynte så smått på gaven og tenkte jeg hadde grei tid, men plutselig kom spørsmålet, "øm du er vel ikke ferdig til søndag vel? siden hun er på besøk hos foreldrene som bor i nærheten av oss" Joda jeg kunne vel bli ferdig, shortsen fra guttestrikkeboken var begynt på og valget fort på en enkel lue fra nøstebarna som tilbehør for at jeg skulle bli ferdig til søndagen som "avtalt".


Begge deler er strikker av gjestdal baby ull i størrelsen 3 mnd, 42gram til shorts og 22 gram til lue. Eneste endringene jeg gjorde er at jeg ikke felte så mange masker rundt beina på shortsen, disse kan være litt trange *tips*. Så nå håper jeg prinsemammaen får bruk for plaggene.


Her er det lite strikking om dagen, ny jobb for meg, barnehagestart for ett åringen, mange rutiner som skal i sving, men vi koser oss, hverdagen har sin sjarm!

Stine

7 kommentarer:

 1. Brunt og blått er så fint sammen! Kjempefin gave!:)

  SvarSlett
 2. Greit med barselgaver som det går an å få fort ferdig, og som atpåtill er så søte :)
  Hos meg er det motsatt - nå som hverdagen kommer blir det mer strikketid igjen. Håper det går bra med ny jobb og ny barnehage, og at du får mer strikketid snart :)

  SvarSlett
 3. Så koselig med slike små hjemmestrikkede barselgaver. Disse shortsene er jo bare så søte. Og brunt og blått er lekkert. :) Tipper mamman ble veldig fornøyd.

  SvarSlett
 4. Herlig barselsgave! Shortsen jeg strikket til sønnen min har blitt veldig mye brukt (foreløpig ublogget), så denne slår nok an hos prinsemamman:) Lykke til med jobb- og barnehagestart!

  SvarSlett
 5. Så koselig gave å få :-) ullshorts er veldig praktisk til de litt kalde dagene :-) Lykke til med ny jobb og banrnehagestart!

  SvarSlett
 6. Nydelige plagg som helt sikkert kommer godt med!

  SvarSlett

Takker for alle som tar seg tid til å kommentere <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...