onsdag 8. januar 2014

Flettelue til en liten diva


Den herligste lille divaen står på gavelisten til jul under dem som får noe lite strikket. I fjor fikk divaen prinsessepannebånd som var tovet, dette var så suksess at jenten gikk å la seg med pannebåndet på! Tror aldri jeg vil treffe med noe så populært til henne igjen, men jeg prøver! Denne gangen med Helgetun sin flettelue med dobblefletter, i Lima fra dorps (60 gram). Fargevalget falt på rosa, hvorfor ta sjanser når man kan kjøre trygt på rett side av veien? Og luen falt i smak, hun har prøvd den på, fikk spørsmålet om den skulle byttes, men hun ville beholde den selv, tror hun her er den ærligste og ikke minst en av de herligste kritikerne mine ;)

 

Denne luen var veldig kjekk å strikke og atter et plagg havnet på strikkelisten over hva ullprinsessen trenger i garderoben, tror aldri jeg noensinne kommer til bunnen av den listen ;) Eller kanskje når hun vokser til og får egne meninger om passform, materialer og farger vil listen krympe til det overkommelige. Hjernevasking pågår forresten med ruvende heiarop som ull er gull!, uten ull blir det tull!

Stine

7 kommentarer:

 1. Så nydelig lue! Kan ikke skjønne annet enn at mottakeren må ha blitt fornøyd:-)

  Liker heiaropet ditt *fnis* Viktig å begynne tidlig;-)

  SvarSlett
 2. Herlig divalue Stine! Tenker nok denne falt i smak. Bestandig morro når noe man lager blir så populært og det blir nok denne luen også skal du se. Jentene er jo så glad i å pynte seg;)

  SvarSlett
 3. Nydelig lue til en liten diva:)

  SvarSlett
 4. Kjempefin lue. Fletter er så fint, det pynter opp det enkleste plagg :)

  SvarSlett
 5. Kjempefin lue, skjønner godt at den fall i smak! :)

  SvarSlett
 6. Så gøy at du har en så takknemlig mottaker på lista di! Skjønner godt at hun likte denne lua, da:)

  SvarSlett
 7. Supersøt♡ og den nydelige rosafargen passer veldig godt til luen!:)
  Denne er på listen min også...;)

  SvarSlett

Takker for alle som tar seg tid til å kommentere <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...