onsdag 10. juli 2013

Søte små med hjerter på...


Babyer trenger klær og små ullprinsesser trenger pynte jakker til å ha utenpå kjoler, helst lyse nøytrale farger som passer til alle de små kjolene hun har fått, alle liker vist å kjøpe kjoler ;) Det finnes noen få i butikkene og de er kjempe søte, de er så søte at alle små piker har de samme jakkene, så då måtte ull-mammaen strikke ;)


Mønsteret er hentet fra Babystrik på pinde 3, meeeeeeeen så var det den monteringen, prøvde meg på raglan i stede, så som så fornøyd med resultatet. Armene ble litt smale og lurer på om de er litt korte ? :/ ? Ullprinsessen sover så får prøve den på når hun våkner :)


Ble litt mange knapper, men e vel kjekt å kneppe igjen jakker, og disse små perlemors hjertene er jo så søte så jo fler jo bedre? ;) Strikket jakken i 125 gram med myke drops baby merino, som skulle tilsvare en 6mnd størrelse, har en anelse om at den er litt mindre. Men ullprinsessen er ikke så stor enda så hva gjør vel det ;)


Stine

16 kommentarer:

 1. Denne var kjempesøt! Leter selv etter en oppskrift på en sånn uten-på-kjole-cardigan til lillemor, det blir jo så mange kjoler etterhvert med jenter har jeg skjønt :)

  SvarSlett
 2. Fin jakke! Flink du er da som kan forvandle en monteringsjakke om til en raglansjakke! Jeg er nødt til å følge mønstre slavisk, så sånt får ikke jeg til :/

  SvarSlett
 3. Nydelig jakke til ull prinsessa di. Må nok strikke ny jakketil ull prinsen til mormor,

  SvarSlett
 4. Yndig og søt kjolejakke :) knappene er nusselige :)

  SvarSlett
 5. Kjempesøt jakke, herlig med fine huller.

  SvarSlett
 6. For en skjønn jakke:-) Lurt å gjøre om til raglanfelling!

  SvarSlett
 7. For en nydelig jakke med søte knapper! :)

  SvarSlett
 8. Enig med deg, det gjorde seg med mange knapper når de var så søte som disse!

  SvarSlett
 9. Ingen tvil om at Ullprinsessen har garderoben i orden ja - flott jakke! Og strikkejakke er kanskje det babyplagget jeg liker aller best.

  SvarSlett
 10. Så fin blogg du har, utrolig at jeg aldri har vært innom her tidligere. Nydelig jakke, og noen knapper fra eller til gjør jo ingen ting, for alt tar jo uansett lang tid med slike søte små. :)

  SvarSlett
 11. Fin jakke :) Du vant blogglotteriet mitt, så send meg addressen din på ma-storm@online.no, så blir det gave i posten på deg :)

  SvarSlett
 12. Kjempenydelig jakke med hjerter på ♥ Den blir nok fin å ha til høsten :)
  Fortsatt god sommer!
  Klem

  SvarSlett
 13. Så fin! Heldige prinsessen som kan skille seg ut med de lekreste jakker :)

  SvarSlett
 14. Nydelig jakke ✩
  Fortsatt god sommer!

  SvarSlett

Takker for alle som tar seg tid til å kommentere <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...