fredag 16. november 2012

De tre små prinsesser

 
En stor glede over at alle kronene er strikket og tovet og de er klare for små prinsesser. Tre søte små go-jenter skal få seg pannebånd til jul og jeg krysser fingrene for at alle vil passe ! Og ikke minst at ingen av jentene har funnet ut at rosa ikke er tingen denne julen, men hvor stor er egentlig den sjansen? ;)


Strikket etter egen oppskrift i Lima fra Drops, et deilig mykt blandingsgarn som tover godt. Gikk med under et nøster per pannebånd så ikke dyre gavene. Lurer på å pynte taggene med noen bling-bling perler må først se om jeg har noen passende :)

Putter bidraget inni Pinnekroken sin utfordring som har temaet julegleder, og hva er ikke mer glede enn å krysse av tre gaver på listen ? , bare resten igjen nå !

Stine

9 kommentarer:

 1. Jeg kan tenke meg at det blir tre overlykkelige små prinsesser på julaften! Og med litt bling-bling, eller kanskje bare enkle perler, på spissene så blir de jo enda mer prinsessete!

  Tusen takk for et fint bidrag til Pinnekrokens Julegledeutfordring!

  Hilsen Eirin
  -Pinnekroken-

  SvarSlett
 2. Jeg kan ikke tro at fargesmaken har endret seg så drastisk hos tre små prinsesser, så fine som disse prinsessekronene var! Tenk å kunne være så varm samtidig som man er en pyntet prinsesse?!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja tenk det du, praktisk og flott, alt på engang! hehe Spes hun ene som har fått monster bukse vil nok bli flott! Monster bak og prinsesse forran, kan det bli bedre?

   Slett
 3. Så fine-rosa har vert super populært i flere tiår så du ligger nok godt an!

  SvarSlett
 4. Disse var superfine, har selv strikket et prinsebånd på denne tiden i fjor men ikke tovet - flotte julegaver!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hvordan laget du når du ikke tovet? :)

   Slett
 5. Kjempesøte prinsessekroner, helt sikkert en slager til jenter uansett farge. Flott rullerillegenser også.

  SvarSlett
 6. Så søte prinsessekroner :D Kjempe fine julegaver :D

  SvarSlett

Takker for alle som tar seg tid til å kommentere <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...